کارگاه آموزشی کاربردهای ابزارهای مبتنی بر GPT
برگزاری کارگاه آموزشی هفته پدافند غیرعامل
مرکز آپا دانشگاه کردستان به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، کارگاه آموزشی کاربردهای ابزارهای مبتنی بر GPT در امنیت سایبری را در تالار فردوسی دانشگاه کردستان برگزار کرد.
در این کارگاه که با حضور مسئولین، شرکتها، مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات ادارات و سازمانهای دولتی استان کردستان برگزار شد، ریاست محترم دانشگاه کردستان دکتر حامد قادرزاده ضمن تاکید بر اهمیت و ضرورت توجه جدی به دانش هوش مصنوعی اظهار داشت: در کشورهای درحال توسعه دادههای دقیق، کامل و بههنگام وجود ندارد و این موجب مشکلات بسیاری خواهد شد.
به گفته رئیس دانشگاه کردستان، در بحث هوش مصنوعی باید کاملا هوشمندانه عمل کنیم و ضروری است تا دانشگاهها واقعیت هوش مصنوعی، ChatGPT و...را بپذیرند.
وی با اشاره به مزایا و معایب هوش مصنوعی افزود: دانش فناوری و هوش مصنوعی هم فرصت است و هم تهدید و برگزاری چنین کارگاههایی موجب میشود تا تهدیدهای این فضا به حداقل کاهش یابد.
در ادامه این کارگاه آرام حیدری مدیر اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان افزود: بر اساس آخرین آمار مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات، در شش ماهه اول امسال به نسبت سال ۱۴۰۱ افزایش ۲۰ برابری تهدیدات سایبری در حوزه سامانههای دولتی در کشور را داشتهایم و این نشان از اهمیت تابآوری و امنیت در زیرساختها خواهد بود.
وی افزود: هدف از برگزاری چنین کارگاههایی بررسی تهدیدات جدید در فضای سایبری و در نهایت تصمیمگیریها در این زمینه بوده و تلاش برای استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در دستور کار سازمان پدافند غیرعامل کشور قرار گرفته است.
در ادامه هادی گلباغی، مدیر اجرایی مرکز آپا دانشگاه کردستان درخصوص خدمات این مرکز توضیحاتی را ارائه کرده و هدف از برگزاری این کارگاه تشریح شد. بخش پایانی کارگاه با ارائه زانیار کریمی درخصوص «کاربردهای ابزارهای مبتنی بر GPT در امنیت سایبری» بود.
دانلود اسلاید این کارگاه